Melodia săptămânii cu Bogdan – Elim – Semn de fiară

V-ați întrebat vreodată cum va fi atunci când ne vom afla în momentele de apogeu ale Apocalipsei? Ce fenomene violente și neobișnuite vor cutremura pământul… ce sentimente vom trăi în acele momente. Oare câteva din episoadele Apocalipsei s-ar putea transpune pe muzică astfel încât să poată crea o atmosferă apocaliptică mai ceva ca o producție americană plină de CGI?

Din fuga nebună timpul s-oprește, Tăcerea mirată și-așteaptă răspunsul, Pecetea din urmă, Aranghelii sună….  Știți cum e liniștea aceea stranie după ce trece cutremurul? Stai nemișcat și în câteva secunde te întrebi dacă mai trăieși, dacă clădirea mai este în picioare, oare ce va mai urma, cu ochii mari, sufletul îți este înghețat!

Misterioasa trupă Elim, a lansat la începutul anilor 2000 o călătorie muzicală prin Apocalipsa. Călătoria începe cu grozăvia necazurilor și a durerilor, iar la final cântăm revigoranta Cântare a birunței. Este o producție realizată la cel mai înalt nivel atât din punct de vedere tehnic cât și al complexității compozițiilo. Până în prezent nu am mai ascultat asemenea producție în media creștină românească.

Piesa mea preferată de pe albumul Apocalipsa al trupei Elim, este Semn de fiară.Așa cum spuneam, o piesă extrem de complexă atât din punct de vedere muzical cât și prin prisma mesajului. Această piesă crează prin complexitatea ei acel cadru apocaliptic când timpul se oprește din fuga lui nebună.

Mă opresc aici pentru că nu vreau să vă stric audiția, așadar fără altă introducere: Elim – Apocalipsa: