Concurs Evrika

Prin prezenta invitație, Fundația Cireșarii cu sediul pe Strada Livezii, Nr. 1A, Municipiul Beiuș, Județul Bihor are onoare de a vă invita să luați parte la concursul de cultură generală EVRIKA, ediția I-a. Acesta va avea loc în incinta Sălii de conferințe Cireșarii, situată pe Strada Română, Nr. 38, Municipiul Beiuș, Județul Bihor.

Concursul EVRIKA se adresează elevilor din clasele IX-XII în data de 29.03.2018 și elevilor din clasele V-VIII în data de 30.03.2018. Materiile care stau la baza concursului EVRIKA sunt: Limba Română, Istorie, Geografie și Matematică. Juriul va fi format din persoane externe fiecărei unități de învățământ participante pentru a nu influența în niciun fel punctajul final, profesoriii fiind specializați pe fiecare disciplină. Concursul EVRIKA se va desfășura după cum urmează:

10:00-10:20 | Primirea și înregistrarea echipelor participante;
10:20-10:40 | Deschiderea oficială a concursului;
10:40-12:00 | Desfășurarea primei runde a concursului-fiecare echipă va avea la dispoziție între 3-5 minute pentru a-și pregăti în scris răspunsul la întrebarea dată.
12:00-12:30 | Socializare, timp în care se vor delibera rezultatele primei runde;
12:30-14:00 | Desfășurarea rundei finale va avea loc între primele două echipe, care au acumulat cel mai mare punctaj în urma desfășurării primei runde;
14:00-15:00 | Socializare, timp in care se vor delibera rezultatele finale, anunțarea și înmânarea publică a diplomelor de participare si a premiilor tuturor concurentilor.
Premiile pe care Fundația Cireșarii împreună cu sprijinul sponsorilor oficiali ai concursului EVRIKA le pune la dispoziția câștigătorilor sunt:

Premiul „Regele Carol I” va reveni liceului care a avut cel mai mare punctaj;
Premiul special pentru echipa câștigătoare la nivelul claselor V-VIII este Premiul „Mihai Eminescu”, acordat de către sponsorul oficial al concursului EVRIKA: R.A. Monetăria Statului;
Premii în bani: 250 lei/participant din fiecare echipă câștigătoare;
Alte premii surpriză oferite de sponsorii noștri oficiali: R.A. Monetăria Statului și Asociația Centrul Creștin Sfânta Treime.
Pentru mai multe detalii puteți să consultați Regulamentul Oficial al Concursului EVRIKA, puteti suna la nr. de telefon 0799-838.777 Adi Cioban (organizatorul evenimentului), sau sa ne scrieti la adresa de e-mail: scoala@ciresarii.ro

Pentru regulament, consultați http://www.ciresarii.ro/index.php/concurs-evrika/